Kleding van AFCA in Amsterdam kopen?


Bij ons kun je dus ook AFCA-kleding kopen. Als echte Amsterdamse winkel zijn ook wij natuurlijk fan van Ajax. Voor degenen die niet in Amsterdam wonen en niet weten wat AFCA/A.F.C.A. betekent: deze afkorting staat voor Amsterdamsche Football Club Ajax. AFCA is een kledingmerk dat is gespecialiseerd in Ajax fanwear & streetwear en is uitgegroeid tot een modemerk dat wereldwijd kleding voor Ajax-supporters verkoopt.

AFCA dealer Amsterdam

Wij zijn een van de officiƫle dealers in Amsterdam van AFCA-kleding. Je vindt onze winkel aan de Hagedoornweg in Amsterdam-Noord. Wij zijn zowel met de auto, de fiets als het openbaar vervoer prima bereikbaar vanuit de binnenstad van Amsterdam. Daarom komen veel Ajax-fans vanuit het centrum van Amsterdam gewoon naar Amsterdam-Noord om bij ons hun favoriete AFCA-kleding te kopen.

AFCA assortiment

Als echte Ajax-supporter kun je gewoon niet zonder fanwear van jouw favoriete club. AFCA weet dat, en maakt kleding die je bijna overal kunt dragen. AFCA heeft fanwear zoals sjaals, mutsen en petten maar AFCA heeft in haar assortiment ook kleding die je heel goed als streetwear kunt dragen. Zo kun je ook buiten de Ajax-wedstrijden lekker jouw favoriete ACA-kleding dragen om te laten zien dat je een echte Ajax-supporter bent. Het leuke aan de AFCA-kleding is, dat je ook kleding met alleen het AFCA-logo kunt kopen. Dan zien alleen de ingewijden, dus de echte Amsterdammers en Ajax-fans, dat Ajax jouw favoriete voetbalcluppie is.

Mooie fanwear & streetwear voor Ajax-fans

Als stijlvolle Ajax-supporter laat jij je natuurlijk graag zien in de kledinglijn van jouw favoriete Amsterdamse voetbalclub. De AFCA streetwear past dan ook helemaal bij jou. In onze kledingwinkel in Amsterdam-Noord vind je mooie streetwear die niet alleen prachtig staat maar ook laat zien dat jij een echte Ajax-supporter bent. De collectie van AFCA bestaat uit prachtige t-shirts, hoodies, vesten, jacks en truien. Ook heeft AFCA comfortabele sneakers met een prima draagcomfort die geschikt zijn voor heel veel gelegenheden. Wil jij ook tijdens het sporten laten zien dat Ajax jouw favoriete club is? Dan kun je ook kiezen voor een van de prachtige voetbalshirts, windbreakers of vintage tracksuites.

Copyright © 2018 Remani.eu - Deze website is gemaakt door Medipio Internetdiensten