Remani, meer dan 30 jaar een begrip in Amsterdam-Noord


Onze winkel aan de Hagedoornweg in Amsterdam Noord bestaat al meer dan dertig jaar. In het begin verkochten wij vooral functionele sportkleding. In de loop der jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten op vrijetijdskleding en sportmode, ook wel streetwear genoemd, alsmede sportieve schoenen en sneakers. Remani is dankzij de uitgekiende collectie en de prima service een begrip in Amsterdam-Noord geworden.

Winkel Remani in Noord

Multibrandstore met echte topmerken

Van sportschoen tot sneaker, van zwembroek tot hoodie en van winterjas tot een lekkere muts, bij ons ben je altijd aan het goede adres. Wij zijn een echte multibrandstore en hebben een groot assortiment van uitsluitend topmerken. Of je nu een gave sneaker van Puma of Nike zoekt, een hoodie van New Balance, een trui van Carlo Colucci of een echte Lacoste polo, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Bovendien zijn we dagelijks bezig om onze collectie nog verder te perfectioneren aan de hand van de wensen van onze klanten en de laatste trends.

Service

Wij helpen jou graag met het maken van een goede keuze. Onze enthousiaste medewerkers kennen onze grote collectie tot in de details en luisteren graag naar jouw wensen en eisen. Uiteraard kun je, als je dat liever doet, ook gewoon zelf op je gemak in onze winkel rondsnuffelen.

Makkelijk bereikbaar

Kom eens kijken in onze winkel, die echt heel makkelijk bereikbaar is. Er is in de nabije omgeving ook meer dan voldoende parkeergelegenheid en de bussen stoppen om de hoek. Onze winkel aan de Hagedoornweg ligt ook op loopafstand van het Mosplein.

Onze winkel

Wij heten je graag welkom in onze winkel en nodigen jou dus graag uit om een kijkje in onze winkel te nemen. Snuffel gewoon op je gemak rond in onze winkel en maak eens een praatje met onze medewerkers. Dan zie je vanzelf wat wij voor jou kunnen en willen betekenen, en waarom Remani al meer dan dertig jaar een begrip in Amsterdam-Noord is.

Copyright © 2018 Remani.eu - Deze website is gemaakt door Medipio Internetdiensten